неделя, 31 януари 2016 г.

Благодаря!

(снимка - http://www.jacquelyng.me) 

Почти две години след превода на първото четиво за пишещи, мисля, че е време за много кратка и ненатоварваща, надявам се, равносметка. 

През тези две години срещнах различни реакции. От една страна, имаше сарказъм в стила на "Аман от тези западни акъли!" и "В качеството си на каква даваш уроци по творческо писане?" (нямали време да прочетат, че това бяха преводни материали), а от друга, виждах четивата споделени на различни страници, включително и от хора, според които, не съм на нивото им. Най-важното, обаче - срещнах много нови приятели, лично благодарили ми за тях и зарадвали ме с новината, че използват тези преводни материали за нещо полезно. Срещнах и хора, които споделяха, че според тях тези материали не са подходящи за нашите условия и с тях провеждахме разговори в рамките на добрия тон. Заради всички тях, продължавах.

Днес обаче си давам сметка, че тези материали бяха достатъчни. Ако сте решили, че имате нужда от някой от тях, оставам на разположение и всеки момент мога да Ви го изпратя на имейл или лично съобщение във "Фейсбук". 

На всички, които по едни или други причини, следяха тези четива и ми даваха обратна връзка, без значение от естеството ѝ, БЛАГОДАРЯ! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар