вторник, 15 ноември 2016 г.

Сборник "Детство" - ноемврийското послание на една книга с кауза

Пет артистични натури споделиха своите пет лични послания в кампанията:  Детството е..., като предоставиха достъп до своето лице и размисли, позирайки пред професионалния обектив на две Гергани – Гергана Мудова, фондация MUSIZ,  виновник за прекрасните фотоси на четирима от участниците. От друга страна - Гергана Змийчарова, фотограф, актриса и художник и още 33  по толкова застана и зад обектива, за да увековечи и нейният образ за благородната кауза – популяризиране на сборник „Детство”.

Сборник „Детство” е книга с кауза, в подкрепа на борбата на децата с диабет в България. Средствата, които се събират от продажбите на книгата ще бъдат дарени за нуждите на диабетното отделение в клиниката по ендокринология в Болница за активно лечение по детски болести, гр. София, по препоръка и според нуждите, посочени от детските ендокринолози, които работят там.

След 14 ноември – Световният ден за борбата с диабета, - можете да покажете своята съпричастност към всички в тази битка за пълноценен живот – децата диабетици, като си поръчате сборника от онлайн книжарницата на издателство „Изток-Запад” и ще намерите своето послание в една от тридесет и петте вдъхновяващи истории, който нашата книжка ще ви разкаже. 


Всеки поръчал книгата в рамките на седмицата 14 – 30.11.2016 г. ще получи едно от петте послания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар